jueves, 22 de noviembre de 2012

Az álom Európa


A változás az európai álom vált rémálom, az Európai Unió, megígérte nekünk egy új, ezer éves Pax Romana esik, mint egy ejtőernyős belegabalyodott saját szálak egymás padló bárki zavarja felkelni. A szálak az ellentmondás, a gyanakvás, a két háború nem javított, a jobb vagyok, mint te, és még mindig tartozol nekem valamit. Az európai tengerészek, a hódítók, kereskedők, az európai politikai forradalmak, ipari, mezőgazdasági, majd elsüllyed. Én nem is használja a klasszikus barbár igyekeznek meghódítani.
Attila, álmodott egy új világ, mint Eric a piros, és Árpád, mint más jeles barbárok, ne felejtsük el, hogy ez a szó, hanem egy hangutánzó szó, barbarbar, a nyelv, akik nem értik, és nem akarja megérteni, a nyelvet nem értenek minket, vagy mi fogja érteni, ha nem feltétlenül szükséges, barbarbar ... gyökerezik ily módon származtatható a történelmi és kulturális kettős ítélet tekintve modern, a jelenlegi és intuitív koncepció folyamatban szétesés, hogy míg mi elképzelni egy romantikus módon, az új Európában, Európa Schiler a Shcheling, Byron, vagy Hegel vált Európa Merckel vagy Rajoy Sarkozy úgy tűnik, hihetetlen, hogy a XXI században sokkal politikai tudatlanság. A barátságos leszármazottai Árpád tett változást kormányzók gyorsan és erőteljesen, a humorérzék, a fekete humor, természetesen.
Nem tudjuk, hogy az új barbárok, akik észlelnek a horizonton a civilizált, vagy vad, tudjuk, hogy a vezetők kiszolgáló helyi vad csak reagál magát, még mielőtt Isten és a történelem előtt, hogy mi, mind lehet változik.
Talán az új barbárok akarják rabszolgaként, vagy talán, mint háziállat, nem hiába illusztrálja megvan a fellebbezés is haszontalan. Európa, az öreg szuka, eladta a legmagasabb ajánlatot, mert a csontok törékenyek és nem tudja fenntartani magát, szegény öreg Európa, eladják elavult ékszerek nem meghalni a hideg és az éhezés, mint a kis meccs lány. Meg fog halni a bánat az ápolási történetében.
Nem tudom, hol van a büszkeség a királyok Kasztília, Aragónia, Navarra, Franciaország, Anglia, Lengyelország, almogávares büszkesége Abencerrajes a vikingek, magyarok, törökök, hol van a büszkesége templomosok , a kórházban, a teuton lovagok. Hol van a büszkesége császárok Róma, Bizánc, a Karoling Birodalom és a Német Birodalom, büszkesége a cárok.
Hol a Sándor macedón ...
Old Európában, aki elfelejtett Cromwell, Robespierre, Rosa Luxemburg, Lenin, Azaña, talán azért, mert politikailag inkorrekt hajlandó elfelejteni Adenauer, a DeGaulle, Churchill, az Atatürk és mások a jó a piacokon.
Ez a mi Európában, a régi Európa a kereskedők, hogy a Lassez faire, Aller Lassez, a jólét, a kelták gyűjtők és vezetői a magyarok büszkék származik Attila a britek lelkesen kezelésére részesülnek kalózok baszkok, kasztíliaiak a kalandorok, a dózse, hogy a Murdalak. Az európai forradalmak. Nem kitalálni rock 'n roll, de a tánc, mint senki, nem is olyan nehéz, ha csak megy.
Most jön 4 empresuchas mondani nekünk, hogyan kell élnünk, hogy valaki a világ minden tájáról, hogy vagyont felhalmozni elpazarol leszármazottaik, amikor valaki meghal. Bár, hogy valaki a jövőben rohadni súlyos örökösök elherdálta a gyümölcsét a zsákmányt a drog, a szex és a játékok, miközben milliók egyenlő, hogy valaki kínoz át az éhezés, a lények sejtek, szövetek és csontok azonos valakit, és sentimimientos talán a legjobb, hogy valaki, hogy valaki többet szenvednek, mint nézni a gyermek hal éhen ha valaki megérintette őt, hogy ebben a helyzetben. Mi teszi ezt Európában?
Ha valaki úgy véli, hogy megszabaduljon a teher történelem rejtőzik alatt egy szikla, jobb, ha megy át néhány könyvet, és látom, hogy nincs semmi új a nap alatt. Újra és újra a folyosón elolvasta, és nem olvasta, a mese a ló, hogy megsértette a szarvas, és hogy megbosszulja a bűncselekmény segíti az embert kérték, a végén a ló megszökött szarvas, de rabszolgává örökre.


@Pacoespada1

No hay comentarios:

Publicar un comentario